Uw mening is voor ons belangrijk.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u onze dienstverlening wilt waarderen via onderstaande formulier.

Wij streven continue naar het verbeteren van onze dienstverlening. Uw terugkoppeling van onze Rioolservice is daarin van groot belang.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Riool Service PPalsma de riolering ontstoppings expert
Average rating:  
 17 reviews
 by Dirk en Sherrie
Toppers!

Nick en zijn collega kwamen het wortels in het riool prpbleem even verhelpen. Snel, goed en zeer vruendelijke omgang. Deze toppers hebben alles netjes opgeruimd achter gelaten en zijn zeer aan te raden!!!
Goed nieuwjaar en veel werkplezier gewenst!

 by Peter Beemster
Kundige Professional

Uitstekende service, zeer kundige vakman met verstand van zaken. Snelle respons en in een oude boerderij (zonder plattegronden) een fikse verstopping nabij septic tank snel opgelost.

Pas overigens op met alle ‘snelle jongens’ advertenties bovenaan Google, trapte er bijna in. Palsma opgeslagen in mijn adresboekje voor de volgende keer!

 by Webeling
Top!

Wat een fijn bedrijf!
Vriendelijk, snel en netjes. Na een keer opgelicht te zijn waren we heel blij met de vakkundigheid van de medewerkers, en deze keer ook met de rekening!
Een aanrader!

 by Marcel
Supersnelle service

Wc verstopt (septic tank) s’morgens gebeld voor de middag was het al opgelost, goed bedrijf, snelle service.

 by Karel Beers
Palsma kun je op rekenen

Ik heb al ervaringen met Palsma bij ons op kantoor en die waren zó goed dat ik ze ook privé heb ingeschakeld. Ook nu weer snel, vakkundig en no-nonsense. Moet de rekening nog krijgen 🙂 maar het geleverde werk was weer uitstekend. Wouter bedankt voor je service. toptent!!

 by Uijtdewilligen
Ontstoppen

Super service, in het weekend ook!
Hele aardige monteur,
en probleem super snel verholpen.

Meer dan tevreden....

 by Rm Bonouvrie
Afvoer verstopping

Wij hadden al goede ervaring bij jullie!!!
Super service, en snelle afwerking!!
Hartstikke bedankt
Zijn blij ,dat ons drain putje ,weer goed doorloopt

 by Tineke
Prima service

Het water van de gootsteen liep afgelopen vrijdag via het keukenblok er weer uit. Een loodgieter hier in het dorp gebeld maar deze had geen tijd. Hij regelde dat er dezelfde dag nog iemand kwam van Palsma. Uiterst vriendelijke en correcte loodgieter die het probleem binnen een uur heeft opgelost. Mochten wij ooit weer problemen krijgen vwb loodgieters werkzaamheden zullen wij zeker Palsma weer bellen.

 by Dick Thonhauser
kruipruimte

Een aantal maanden de kruipruimte vol water, is gelukkig opgelost door Palsma, ben zeer tevreden over de service en de expertise, heel vriendelijk en net personeel, hebben het keurig achtergelaten. Beslist een aanrader!! BEDANKT!!

 by Rm Bonouvrie
Riool verstopping

Hele goede service en snelle afhandeling,voor een ieder die problemen heeft met verstopping van riool of putten ,echt een aanrader, wij waren zeer tevreden,mocht het in de toekomst weer eens problemen geven ,dan weten wij bij wie we moeten zijn !!! Heel veel dank hiervoor.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»